[CAST]

Ciutadans denuncia el uso partidista que el PSC está haciendo de la actuación del Gobierno Municipal en momento preelectoral.

· El alcaldable y diputado Joan Garcia considera que los excesivos anuncios de obras públicas por parte del Gobierno Local tienen un interés electoral.

Sabadell, 13 de Abril de 2023. Ciutadans Sabadell denuncia el uso partidista que el gobierno de Marta Farrés (PSC) está haciendo de las Juntas de Gobierno Local. En un momento preelectoral, en el que la Ley Orgánica de Régimen Electoral General (LOREG) prohíbe la inauguración de obras o proyectos de obras (Precisamente para evitar el uso partidista de las instituciones) el partido naranja apunta que el gobierno del PSC sigue anunciando proyectos como las obras en la “Plaça dels Avis i Àvies de la Creu Alta”, la mejora de las escaleras mecánicas de Torre Romeu o el nuevo almacén para la policía en el edificio de Can Marcet.

Pese a considerar estos proyectos como necesarios para la ciudad, el alcaldable y diputado de la formación liberal Joan Garcia denuncia que “El PSC ha tenido 4 años para hacerlos, y es justo ahora a las puertas de la campaña cuando los impulsa, con un claro objetivo de obtener réditos electorales”. Asimismo, Garcia argumenta que el Gobierno local también ha planificado con anterioridad obras para ser acabadas en momento de precampaña.

De esta forma, Ciutadans Sabadell defiende que las instituciones públicas como el Ayuntamiento y la Junta de Gobierno local deben estar al servicio de todos los ciudadanos, y en ningún caso ser utilizados para hacer campaña y tapar los agujeros que se han generado durante los cuatro años de legislatura.


[CAT]

Ciutadans denuncia l’ús partidista que el PSC està fent de les Juntes de Govern en moment preelectoral.

· L’alcaldable i diputat Joan Garcia considera que els excessius anuncis d’obres públiques per part del Govern Local tenen un interès electoral.

Sabadell, 13 d’abril de 2023. Ciutadans Sabadell denuncia l’ús partidista que el govern de Marta Farrés (PSC) està fent de les Juntes de Govern Local. En un moment preelectoral, en el qual la Llei Orgànica de Règim Electoral General (LOREG) prohibeix la inauguració d’obres o projectes d’obres (precisament per evitar l’ús partidista de les institucions), el partit taronja apunta que el govern del PSC continua anunciant projectes com les obres a la “Plaça dels Avis i Àvies de la Creu Alta”, la millora de les escales mecàniques de Torre Romeu o el nou magatzem per a la policia a l’edifici de Can Marcet.

Tot i considerar aquests projectes com a necessaris per a la ciutat, l’alcaldable i diputat de la formació liberal Joan Garcia denuncia que “El PSC ha tingut 4 anys per fer-los, i és just ara a les portes de la campanya quan els impulsa, amb un clar objectiu d’obtenir rèdits electorals”. Així mateix, Garcia argumenta que el Govern local també ha planificat amb anterioritat obres per ser acabades en moment de precampanya.

D’aquesta manera, Ciutadans Sabadell defensa que les institucions públiques com l’Ajuntament i la Junta de Govern local han d’estar al servei de tots els ciutadans, i en cap cas ser utilitzades per fer campanya i tapar els forats que s’han generat durant els quatre anys de legislatura.