[CAST]

Joan Garcia reivindica a Ciutadans como la mejor candidatura para los jóvenes de Sabadell

· El alcaldable y diputado Joan Garcia ha celebrado un acto con las juventudes del partido liberal, acompañado por la concejal Laura Casado y el coordinador de Jcs Catalunya David Andrés.

Sabadell, 15 de Abril de 2023. Jóvenes de Ciutadans (Jcs) ha celebrado unas “Cañas Ciudadanas” en Sabadell con el diputado y alcaldable Joan Garcia, que ha reivindicado a la candidatura naranja como la que mejor responde a las necesidades de los jóvenes de Sabadell.

Ante una treintena de jóvenes, Garcia ha presentado su candidatura a la alcaldía, donde ha estado acompañado por la concejal Laura Casado y el coordinador de Jcs Catalunya David Andrés. Casado, ha explicado cómo desde Ciutadans “se han presentado durante toda la legislatura mociones y propuestas focalizadas en los jóvenes de Sabadell, una generación muchas veces olvidada por las instituciones locales”. David Andrés ha presentado a la candidatura de Garcia como “una candidatura valiente, sin complejos, que sigue el trabajo realizado estos ocho años en la ciudad y que está preparada para ser alternativa de gobierno”. Finalmente, Joan Garcia ha apuntado que “somos la candidatura que mejor representa los intereses de los jóvenes y trabajaremos para mejorar sus oportunidades laborales, favorecer sus proyectos emprendedores y aumentar sus posibilidades de emancipación”.

El partido liberal, que durante el acto ha anunciado que próximamente detallará su programa electoral, valora estas “Cañas ciudadanas” con jóvenes como una demostración de fuerza ante la campaña electoral, en la que aspira a ser una fuerza política decisiva en el próximo plenario municipal.


[CAT]

Joan Garcia reivindica Ciutadans com a la millor candidatura per als joves de Sabadell.

· L’alcaldable i diputat Joan Garcia ha celebrat un acte amb les joventuts del partit liberal, acompanyat per la regidora Laura Casado i el coordinador de Jcs Catalunya David Andrés.

Sabadell, 15 d’abril de 2023. Joves de Ciutadans (Jcs) ha celebrat unes “Cañas Ciudadanas” a Sabadell amb el diputat i alcaldable Joan Garcia, que ha reivindicat la candidatura taronja com la que millor respon a les necessitats dels joves de Sabadell.

Davant una trentena de joves, Garcia ha presentat la seva candidatura a l’alcaldia, on ha estat acompanyat per la regidora Laura Casado i el coordinador de Jcs Catalunya David Andrés. Casado ha explicat com des de Ciutadans “s’han presentat durant tota la legislatura mocions i propostes focalitzades en els joves de Sabadell, una generació sovint oblidada per les institucions locals”. David Andrés ha presentat la candidatura de Garcia com “una candidatura valenta, sense complexos, que segueix el treball realitzat aquests vuit anys a la ciutat i que està preparada per ser alternativa de govern”. Finalment, Joan Garcia ha apuntat que “som la candidatura que millor representa els interessos dels joves i treballarem per millorar les seves oportunitats laborals, afavorir els seus projectes emprenedors i augmentar les seves possibilitats d’emancipació”.

El partit liberal, que durant l’acte ha anunciat que properament detallarà el seu programa electoral, valora aquestes “Cañas Ciudadanas” amb joves com una demostració de força davant la campanya electoral, en la qual aspira a ser una força política decisiva en el proper plenari municipal.