[CAT]

CS Sabadell reclama una comissió d’investigació sobre el cas del tinent d’alcalde cessat

  • El portaveu liberal, José Luís Fernández, vol que el govern proporcioni documentació i explicacions sobre aquest assumpte

Sabadell, dimarts 28 de març de 2023.- El portaveu de Ciutadans (CS) a l’Ajuntament de Sabadell, José Luís Fernández, ha reclamat aquest matí la celebració d’un ple extraordinari monogràfic sobre la destitució del tinent d’alcalde, Jesús Rodríguez, després que hagués denunciat l’existència de possibles irregularitats i connivència en la gestió d’un expedient de Smatsa.

El portaveu liberal ha indicat que no vol un “tancament en fals” de les presumptes irregularitats denunciades pel tinent d’alcalde cessat i les explicacions ofertes pels tècnics municipals són insuficients. “Des de Ciutadans considerem que és necessària una comissió de recerca per a poder reclamar documentació i demanar compareixences, és el mínim que es mereix la ciutadania”, ha indicat Fernández.

 

[CAST]

CS Sabadell reclama una comisión de investigación sobre el caso del teniente de alcalde cesado

  • El portavoz liberal, José Luís Fernández, quiere que el gobierno proporcione documentación y explicaciones sobre este asunto

Sabadell, martes 28 de marzo de 2023.- El portavoz de Ciutadans (CS) en el Ayuntamiento de Sabadell, José Luís Fernández, ha reclamado esta mañana la celebración de un pleno extraordinario monográfico sobre la destitución del teniente de alcalde, Jesús Rodríguez, después que hubiera denunciado la existencia de posibles irregularidades y connivencia en la gestión de un expediente de Smatsa.

El portavoz liberal ha indicado que no quiere un “cierre en falso” de las presuntas irregularidades denunciadas por el teniente de alcalde cesado y las explicaciones ofrecidas por los técnicos municipales son insuficientes. “Desde Ciudadanos consideramos que es necesaria una comisión de investigación para poder reclamar documentación y pedir comparecencias, es lo mínimo que se merece la ciudadanía”, ha indicado Fernández.