[CAT]

CS Sabadell demana explicacions al govern municipal sobre l’expedient de Smatsa i no descarta anar a Fiscalia

  • L’alcaldable liberal, Joan García, considera que és l’element que ha desencadenat la crisi de govern amb l’expulsió del tinent d’alcalde

Sabadell, dimarts 21 de març de 2023.- El grup municipal de Ciutadans (CS) Sabadell ha reclamat al govern municipal que aporti tota la documentació i ofereixi totes les explicacions en relació a les presumptrs irregularitats i connivència en la gestió d’un expedient de Smatsa. En una roda de premsa celebrada aquest matí a l’Ajuntament de Sabadell, l’alcaldable liberal, Joan García, ha exigit “màxima transparència” sobre aquest assumpte perquè ha considerat que és el desencadenant de la crisi de govern que ha acabat amb l’expulsió del tinent d’alcalde.

“Sospitem que ens trobem davant el mateix Psc de sempre, amb les mateixes pràctiques que hem vist en el passat i estem tips que el nom de Sabadell sempre hagi de sortir a la premsa per assumptes irregulars”, ha manifestat l’alcaldable. De fet, García ha advertit a l’equip de govern que en cas de no facilitar informació ni oferir totes les explicacions necessàries sobre les presumptes irregularitats i connivència en la gestió de l’expedient de Smatsa acudiran “a totes les vies que faci falta, inclosa la Fiscalia”.

L’empresa en qüestió ja es va veure relacionada en la investigació del cas Mercuri. “L’actual alcaldessa formava part d’aquell equip.de govern i ara expulsa un membre del seu equip que està parlant de la comissió de presumptes irregularitats, és evident que l’alcaldessa ens deu una explicació a tots els sabadellencs perquè, ara mateix, el cas fa sospitar massa”, ha conclòs García.

[CAST]

CS Sabadell pide explicaciones al gobierno municipal sobre el expediente de Smatsa y no descarta acudir a la Fiscalía

  • El alcaldable liberal, Joan García, considera que es el elemento que ha desencadenado la crisis de gobierno con la expulsión del teniente de alcalde

Sabadell, martes 21 de marzo de 2023.- El grupo municipal de Ciutadans (CS) Sabadell ha reclamado al gobierno municipal que aporte toda la documentación y ofrezca todas las explicaciones en relación a las presuntas irregularidades y connivencia en la gestión de un expediente de Smatsa. En una rueda de prensa celebrada esta mañana en el Ayuntamiento de Sabadell, el alcaldable liberal, Joan García, ha exigido “máxima transparencia” sobre este asunto porque ha considerado que es el desencadenante de la crisis de gobierno que ha acabado con la expulsión del teniente de alcalde.

“Sospechamos que nos encontramos ante el mismo Psc de siempre, con las mismas prácticas que hemos visto en el pasado y estamos hartos que el nombre de Sabadell siempre tenga que salir en la prensa por asuntos irregulares”, ha manifestado el alcaldable. De hecho, García ha advertido al equipo de gobierno que en caso de no facilitar información ni ofrecer todas las explicaciones necesarias sobre las presuntas irregularidades y connivencia en la gestión del expediente de Smatsa acudirán “a todas las vías que hagan falta, incluida la Fiscalía”.

La empresa en cuestión ya se vio relacionada en la investigación del caso Mercurio. “La actual alcaldesa formaba parte de aquel equipo de gobierno y ahora expulsa a un miembro de su equipo que está hablando de la comisión de presuntas irregularidades, es evidente que la alcaldesa nos debe una explicación a todos los sabadellenses porque, ahora mismo, el caso hace sospechar demasiado”, ha concluido García.