[CAT]

CS Sabadell reclama que es rehabiliti la carretera de Barcelona perquè sigui una via segura i un eix de mobilitat sostenible

  • L’alcaldable liberal, Joan García, indica que la carretera actualment és “un perill”, sorollosa i “excessivament apedaçada”

Sabadell, dilluns 20 de febrer de 2023.- L’alcaldable de Ciutadans (CS) a Sabadell, Joan García, ha reclamat la rehabilitació de la carretera de Barcelona (N-150) al seu pas per la ciutat pel “deteriorament històric que sofreix i que el govern municipal no ha sabut revertir”. La intenció dels liberals és que aquesta carretera es converteixi en una via segura i un eix de mobilitat sostenible.

García ha lamentat l’estat actual en el qual es troba el ferm i les voreres de la N-150 i és així que ha declarat que “la principal via que travessa la ciutat de sud a nord no pot tenir un asfalt del segle passat, apedaçat i sorollós”. A més, l’alcaldable ha posat l’accent que si a Sabadell “ens creiem que ha de facilitar-se la mobilitat sostenible” no és de rebut que la carretera de Barcelona sigui “un perill de caigudes i atropellaments dels usuaris de vehicles de mobilitat personal que per això eviten aquesta via i van per altres rutes on són un perill per als vianants”, ha indicat.

L’alcaldable liberal ha reclamat al govern municipal que converteixi “en una prioritat” aquesta carretera y aprofiti que el govern central té “el seu mateix color polític” per a promoure un acord Estat-Ajuntament que permeti “desenvolupar un pla urgent de millora de la carretera, redueixi l’evident manca de manteniment i perillositat de la mateixa i faci compatible la mobilitat personal y l’ús peatonal”, ha remarcat García.

——–

[CAST]

*CS Sabadell reclama que se rehabilite la carretera de Barcelona para que sea una vía segura y un eje de movilidad sostenible*

  • El alcaldable liberal, Joan García, indica que la carretera actualmente es “un peligro”, ruidosa y “excesivamente remendada”

Sabadell, lunes 20 de febrero de 2023.- El alcaldable de Ciutadans (CS) en Sabadell, Joan García, ha reclamado la rehabilitación de la carretera de Barcelona (N-150) a su paso por la ciudad por “el deterioro histórico que sufre y que el gobierno municipal no ha sabido revertir”. La intención de los liberales es que dicha carretera se convierta en una vía segura y un eje de movilidad sostenible.

García ha lamentado el estado actual en el que se encuentra el firme y las aceras de la N-150 y es así que ha declarado que “la principal vía que atraviesa la ciudad de sur a norte no puede tener un asfalto del siglo pasado, remendado y ruidoso”. Además, el alcaldable ha hecho hincapié en que si en Sabadell “nos creemos que debe facilitarse la movilidad sostenible” no es de recibo que la carretera de Barcelona sea “un peligro de caídas y atropellos de los usuarios de vehículos de movilidad personal que por eso evitan esta vía y van por otras rutas donde son un peligro para los peatones”, ha indicado.

El alcaldable liberal ha reclamado al gobierno municipal que convierta “en una prioridad” esta carretera y aproveche que el gobierno central tiene “su mismo color político” para promover un acuerdo Estad-Ayuntamiento que permita “desarrollar un plan urgente de mejora de la carretera, reduzca la evidente falta de mantenimiento y peligrosidad de la misma y haga compatible la movilidad personal y el uso peatonal”, ha remarcado García.