[CAT]

La formació liberal considera imprescindible que s’implementi ja de manera definitiva l’ordenança que ha de sancionar les faltes de civisme a la nostra ciutat.

Sabadell 9 de novembre de 2022. El diputat i alcaldable de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, Joan García, ha demanat “que hi hagi ja una manera de sancionar les actituds incíviques a Sabadell” i ha recordat que “fa ja gairebé dos anys que el govern va anunciar que hi hauria una ordenança de civisme”.

El diputat liberal ha recordat, com a exemple, que “sense l’ordenança no són sancionables els sorolls entre particulars o les agressions verbals en la via pública que no constitueixin delicte”, per aquest motiu, ha declarat García, “és urgent acabar el procés administratiu i posar en marxa l’ordenança de civisme”.

El representant de la formació taronja ha recordat que l’aprovació d’una ordenança de civisme a Sabadell és una petició del ple de la ciutat que el govern municipal està obligat a complir de manera efectiva.
García ha afirmat que “els ciutadans ja han fet la seva part comportant-se en una immensa majoria d’una forma cívica i no tenen perquè sofrir les actituds incíviques d’una minoria

El diputat ha remarcat que el grup municipal ja va fer la petició al març d’enguany recordant al govern que anàvem un any i mig tard amb aquesta ordenança i actualment ja anem dos anys tard. És un exemple més, ressalta García, “que aquest tema deixa en evidència una vegada més les múltiples incapacitats del govern del PSC”.

 

[CAST]

La formación liberal considera imprescindible que se implemente ya de forma definitiva la ordenanza que tiene que sancionar las faltas de civismo en nuestra ciudad.

Sabadell 9 de noviembre de 2022. El diputado y alcaldable de Ciudadanos (Cs) al Ayuntamiento de Sabadell, Joan García, ha pedido “que haya ya una forma de sancionar las actitudes incívicas en Sabadell” y ha recordado que “hace ya casi dos años que el gobierno anunció que habría una ordenanza de civismo”.

El diputado liberal ha recordado, como ejemplo, que “sin la ordenanza no son sancionables los ruidos entre particulares o las agresiones verbales en la vía pública que no constituyan delito”, por este motivo, ha declarado García, “es urgente acabar el proceso administrativo y poner en marcha la ordenanza de civismo”.

El representante de la formación naranja ha recordado que la aprobación de una ordenanza de civismo en Sabadell es una petición del pleno de la ciudad que el gobierno municipal está obligado a cumplir de forma efectiva.

García ha afirmado que “los ciudadanos ya han hecho su parte comportándose en una inmensa mayoría de una forma cívica y no tienen porqué sufrir las actitudes incívicas de una minoría

El diputado ha remarcado que el grupo municipal ya hizo la petición en marzo de este año recordando al gobierno que íbamos un año y medio tarde con esta ordenanza y actualmente ya vamos dos años tarde. Es un ejemplo más, resalta García, “que este tema deja en evidencia una vez más las múltiples incapacidades del gobierno del PSC”.