[CAT]

Sabadell, dissabte 10 de setembre de 2022.- Ciutadans Sabadell no assistirà a cap acte institucional de la Diada en considerar que segueix sent una festa nacionalista i excloent en la que no s’hi pot sentir representada tota la ciutadania de Catalunya. De fet, la formació liberal ha apostat sempre per una celebració oberta, inclusiva i integradora i que no estigui al servei d’ideologies que busquen el trencament i la confrontació entre catalans.

És per aquesta raó que demà diumenge 11 de setembre la formació liberal instal·larà una carpa informativa al mercat de zona hermètica per a reivindicar que la Diada de Catalunya se celebri per Sant Jordi i d’aquesta manera sigui una festa de tots els catalans.

[CAST]

Sabadell, sábado 10 de septiembre de 2022.- Ciutadans Sabadell no asistirá a ningún acto institucional de la Diada al considerar que sigue siendo una fiesta nacionalista y excluyente en la que no se puede sentir representada toda la ciudadanía de Cataluña. De hecho, la formación liberal ha apostado siempre por una celebración abierta, inclusiva e integradora y que no esté al servicio de ideologías que buscan la ruptura y la confrontación entre catalanes.

Es por esta razón que mañana domingo 11 de septiembre la formación liberal instalará una carpa informativa en el mercadillo de zona hermética para reivindicar que la Fiesta de Cataluña se celebre por Sant Jordi y de este modo sea una fiesta de todos los catalanes.