El portaveu liberal Adrián Hernández acusa el Govern “dabandonar Sabadell” i a En Comú de ser “aliat perfecte del nacionalisme”.

El portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a lAjuntament de Sabadell ha lamentat que Junts, ERC i la CUP, juntament amb En Comú, “no hi hagin recolzat les esmenes que Ciutadans va fer als pressupostos de la Generalitat de Catalunya per millorar Sabadell”perquè segons relata el portaveu municipal de la formació liberal, Adrián Hernándezsón d’una necessitat urgent”.

Hernández ha destacat que “la sanitat és on més esmenes vam fer, com més recursos per les urgències del Taulí, la recuperació de l’oncologia pediàtrica o el reforç de l’atenció primària en aquest àmbit”. El portaveu també ha recordat que Ciutadans havia tornat a demanar “per enèsima vegada” en aquestes esmenes “la incorporació d’un metge al consultori del Poblenou“. Pel que fa a serveis socials, la construcció de la residència del sud, “reclamada des de fa vint anys per la ciutat”, ha afirmat Hernández.

Altres esmenes que va presentar la formació taronja i han estat rebutjades pel Parlament van ser la construcció de l’Institut Can Llong i la de l’Institut Narcisa Freixas perquè “ja no hi ha pati per continuar creixent en barracons” així com la construcció del nou Parc de Bombers o l’increment de Mossos a la ciutat.