El partit liberal presenta una moció a Sabadell per exigir a la Generalitat la construcció de la Residència de Gent Gran del Sud i un estudi de les mancances en atenció sociosanitària

El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha presentat una moció per un pacte de ciutat sobre residències de gent gran per “fer un front comú dels interessos de Sabadell davant la Generalitat” que és qui té competències per construir la Residència del Sud. Hernández ha afirmat que “és una residència reclamada i necessitada des de fa més d’una dècada” i que Ciutadans aposta per una nova residència que “es creï des de l’experiència del COVID19 amb un model tant arquitectònic com d’atenció que no repeteixi les deficiències viscudes en aquesta pandèmia”.

Adrián Hernández ha recordat que “el dèficit de places públiques de residència a Sabadell és una situació ja estructural i històrica” i que “des de 2006 associacions veïnals i entitats ho reivindiquen i que inclús l’administració ho va reconèixer” però que malauradament “no s’ha fet res des dels diferents Governs”.

El portaveu liberal ha conclòs demanant un augment de “la partida i la inversió per a reduir llistes d’espera tant en residències com en dependència” i considerant “inadmissible” que gent gran que ho necessita “no pugui anar a una residència per raons econòmiques”.