El partit liberal ha demanat que es tingui en consideració als joves a l’hora d’abordar les polítiques de recuperació post COVID i més transversalitat a l’hora d’abordar els diferents problemes que pateixen

Sabadell, 26 de març de 2021. La regidora a l’ajuntament de Sabadell, Laura Casado, ha reclamat al govern de Farrés que “posi als joves al centre del debat sobre les polítiques de recuperació” ja que “els joves són el futur i el motor de recuperació que la ciutat necessita”. Casado ha insistit que cal visibilitzar “la doble crisi que pateixen els joves” ja que “encara no ens hem recuperat de la 2008 i ja estem immersos en una altra”.

La regidora del partit taronja ha remarcat “la problemàtica que pateix Sabadell en matèria d’habitatge” empenyent al jovent a “ no emancipar-se o marxar de la ciutat a la recerca d’altres oportunitats”. Laura Casado també ha afirmat que “és necessari” que la joventut “participi en tots els espais polítics de la ciutat, de manera transversal, i no només en els espais destinats a la joventut” ja que segons Casado “afrontem problemes que afecten molts àmbits”.