La formació taronja ha presentat una proposta per a instar el Govern que posi a disposició directa de las Administracions Locals un mínim del 10% dels fons europeus

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha presentat una proposta per a instar el Govern d’Espanya “que posi a la disposició de les Administracions locals un mínim del 10% dels Fons de Recuperació procedents de la Unió Europea”. En la mateixa línia, Hernández ha afegit que el govern “hauria de fer públics els mecanismes i criteris necessaris i requerits pels Ministeris per al repartiment dels Fons de Recuperació” davant el temor que “es reparteixin a dit, de manera opaca i beneficiant només a uns pocs”.

 El portaveu taronja ha criticat que el govern “negui la participació als ajuntaments” i que no es tingui en compte “a l’administració més pròxima als ciutadans” que segons Hernández, “és la que millor coneix els problemes i necessitats dels seus veïns”.

Hernández ha considerat que els Fons Europeus són “una oportunitat per a fer un salt endavant a la ciutat” i que aquestes inversions són “clau per a construir la Sabadell que volem mirant cap a un futur on l’economia verda, sostenible i innovadora sigui el motor de la ciutat”.