La formació taronja aposta per millorar les condicions de treball dels voluntaris i insta l’ajuntament que assumeixi les despeses de manteniment de l’Associació Bravo de Protecció Civil

El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha reclamat “un nou conveni de col·laboració” entre el consistori i l’Associació Bravo de Protecció Civil. Hernández ha destacat la feina de Protecció Civil i la seva “dedicació” sobretot “en els mesos més durs de la pandèmia”.

La formació liberal ha presentat una moció al Ple de març on reclamen que el nou conveni “assumeixi les despeses de consum i manteniment de l’espai de titularitat municipal que ocupen” a més de reclamar un nou vehicle “perquè l’associació pugui dur a terme els diferents serveis que ofereix”. Hernández ha destacat que “tan important és l’espai, les eines i els vehicles com la formació” i ha demanat que “des de l’ajuntament tinguin en compte les necessitats formatives dels voluntaris de Protecció Civil”.

El portaveu de Ciutadans ha conclòs assenyalant que aquest nou conveni “no pot demorar-se més en el temps” i ha exigit la formalització del mateix “en un termini màxim de tres mesos”. A més, també ha demanat “incloure a aquesta associació en el directori d’entitats de l’oficina del voluntariat” ja que avui dia no forma part d’aquesta.