La formació taronja sosté que els circuits dissenyats a l’abril de l’any passat permeten fer compatible l’ús d’atenció de pacients en aquesta tercera ona amb dedicar espais de vacunació intensiva.

El portaveu a l’Ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha proposat que “l’hospital provisional del Vallès instal·lat en les pistes d’atletisme i cedit fins al 30 de Juny al CatSalut” sigui habilitat “com a centre de macro vacunació per als sabadellencs o, si fos necessari, ampliar-ho per als ciutadans d’altres municipis”.

El portaveu de la formació liberal ha afirmat que “es podria utilitzar part del dispositiu sanitari muntat com a centre de vacunació una vegada s’acabi la vacunació en residències i al personal sanitari” per a poder “arribar a la resta de la població a la major velocitat possible i amb tots els recursos”.

El regidor de l’Ajuntament de Sabadell ha insistit que l’hospital de campanya instal·lat en les pistes d’atletisme “és un lloc accessible, fàcil d’aparcar, on es poden muntar dos torns de vacunació que ocuparien 14 hores” i fins i tot que es podria plantejar la vacunació 24h “com estan realitzant en altres països”.

Hernández ha conclòs recordant que “la principal arma contra aquesta pandèmia és la vacunació i necessitem que el pla de vacunació augmenti la seva velocitat posant tots els mitjans possibles a l’abast del sistema nacional de salut”.