• La formació taronja ha criticat al Govern Socialista de Marta Farrés per prendre aquesta decisió en plena pandèmia quan més suport necessiten totes les entitats i treballadors de la ciutat.

Sabadell, 25 de novembre de 2020. El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha demanat formalment en la Comissió de Presidència “que es reverteixi la decisió de tancar sense previ avís i en plena pandèmia el gimnàs municipal”.

Adrián Hernández ha considerat “indignant i gravíssima” la decisió presa pel Govern Socialista de Farrés de “deixar al carrer a 12 treballadors en aquest moment en el qual cal remar en direcció contrària”. Hernández ha afirmat que “aquestes decisions s’han de valorar en temps ordinaris” i que és “lamentable aprofitar una pandèmia per a carregar-se aquest servei deixant penjats a socis i treballadors”.

Hernández ha mostrat el seu suport “als 400 socis i els 12 treballadors” i ha afirmat que Ciutadans continuarà “lluitant fins a l’últim minut per a evitar aquesta decisió poc meditada i impròpia d’una administració pública just en aquests moments”. El portaveu taronja ha demanat al Govern Municipal que “el seu lema de no deixar a ningú enrere es converteixi en una realitat i paralitzi el tancament” per a evitar “que 12 treballadors vagin a l’atur a partir del gener vinent”.