El portaveu Adrián Hernández considera que després de les obres s’ha empitjorat significativament la mobilitat de la zona.

Sabadell, dilluns 17 d’agost de 2020. El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha posat de manifest que a la ja de per si mateix malparada mobilitat de “Els planetes” se li ha sumat en primer lloc unes obres que s’han prolongat durant molts mesos i que no han aportat cap millora al barri, i a més s’han eliminat desenes de places d’aparcament en Carrer Mart i Rambla Ibèria.

 

Durant molts mesos els veïns de “Els Planetes” han patit les molèsties que sempre generen unes obres de gran envergadura, i lamentablement el resultat no pot ser satisfactori. Hernández recorda que “aquest sector de la ciutat ha patit un històric aïllament”, i amb la paralització de la urbanització de l’espai del soterrament de les vies de ferrocarrils, la situació s’ha agreujat eliminant places d’aparcament també al carrer Fraser Lawton.

La formació taronja adverteix que a aquesta delicada situació se li afegeixen que les recents actuacions urbanístiques poden comportar un risc per al trànsit rodat, com ho és l’entrada pel Carrer Mart des de Rambla Ibèria, on els vehicles han de realitzar un gir de més de 90 graus.

“No ens oblidem que la urbanització de l’espai de les vies soterrades, és una oportunitat per a recosir el sector a la resta de la ciutat” apunta el portaveu. Per tot això, Ciutadans Sabadell recorda que sol·licitarà a l’equip de govern que una vegada existeixi projecte per a aquesta zona, dugui a terme el que ja suggerim al març de 2018, “connectar els carrers Júpiter amb Cèsar Torras i els dos trams del carrer Caresmar”