El portaveu municipal i número 40 de la candidatura al Parlament agraeix als ciutadans que han donat la victòria a la formació taronja a Catalunya i a la ciutat.

“Ciutadans és l’alternativa al govern independentista de Sabadell en les properes eleccions municipals de 2019”, ha assegurat el portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell i número 40 de la candidatura de Cs al Parlament, José Luis Fernández. El regidor ha agraït “el suport del milió cent mil persones que van fer possible que ahir Cs guanyés les eleccions al Parlament” i s’ha felicitat de la victoría d’un partit constitucionalista com la formació taronja per primera vegada a la ciutat amb 35.502 vots (28,07 %) seguit per ERC amb 10.000 vots menys (20,18%). Segons Fernández, s’ha confirmat que “el procés no representa el futur dels catalans” i “els partits separatistes han perdut vots, escons i força en aquests comicis”.

José Luis Fernández ha qualificat aquest moment de “històric” i ha destacat el missatge que han deixat les urnes: “La majoria social de Catalunya se sent catalana, espanyola i europea”. Per això, Ciutadans seguirà treballant per fomentar la convivència i unir de nou a la nostra societat”. El portaveu municipal de Cs ha advertit a les formacions nacionalistes que “no haurien de parlar en nom de Catalunya perquè Catalunya som tots i Catalunya és plural i diversa”.