El portaveu, José Luis Fernández, afirma que ha existit “una mala planificació” i “molt poca informació que amb prou feines ha arribat als usuaris”
El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, José Luis Fernández, ha criticat a l’equip de govern pels importants col·lapses circulatoris que s’estan produint a la ciutat a causa del tall al trànsit del passeig Can Feu des del dimarts. Fernández ha assegurat que hi ha hagut “mala planificació, molt poca informació i una nul·la capacitat de reacció”. El tall a l’altura de la plaça del Mil.lenari, en una de les principals artèries de Sabadell, desvia els vehicles per Rambla Iberia i Ronda Ponent. La mesura es deu a les obres de soterrament de les vies de Ferrocarrils de la Generalitat i la integració urbana dels barris de Gràcia i Can Feu, i està previst que es perllongui fins a la primavera del 2019.
 
José Luis Fernández ha insistit que “la informació ha estat molt escassa, tant en cartells com en xarxes socials oficials o anuncis en premsa. En la seva opinió, “la notícia amb prou feines ha arribat als usuaris”, la qual cosa ha enxampat a molts conductors per sorpresa. El regidor ha assenyalat que “el govern ha deixat, una vegada més, als conductors a la seva sort”.
 
A més, el portaveu ha afirmat que “es sabia que la ronda Ponent seria una alternativa quan comencessin els treballs i absorbiria gran part de la circulació”. No obstant això, el quatripartit “va prioritzar la seva posició partidista i va anul·lar dos carrils com a pas segregat per a bicicletes que ara gairebé s’utilitzen” creant “un problema afegit a la caòtica situació actual”. El portaveu de Cs ha afegit que “aquesta situació s’agreuja quan hi ha un autobús aturat o un camió en càrrega i descàrrega” i ha assegurat que molts conductors “s’indignen quan estan embussats i veuen dos carrils buits pels quals no passa ni un ciclista”.