El regidor, Adrián Hernández, reclama “un debat municipal sobre la gestió de les zones privades d’us públic” que solucioni els problemes dels veïns
El regidor del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha atribuït a l’equip de govern la responsabilitat en “l’indecent estat d’abandonament i degradació del carrer La Gomera”, al barri de Els Merinals. L’edil ha explicat que, segons denuncien els veïns, aquesta via “és un espai privat però d’ús públic”, una excusa a la qual s’aferra el consistori per no realitzar ni el manteniment ni la neteja. Hernández ha assegurat que “fins a l’arribada al govern del quatripartit, l’Ajuntament sempre s’havia encarregat de conservar aquestes zones”. No obstant això, ara“traspassa el problema als veïns que ja tenen bastant amb arribar a final de mes”, ha comentat el representant de Cs.

Adrián Hernández ha apuntat que la greu situació en la qual es troba el carrer de La Gomera “és un exemple més de la deixadesa amb la qual el consistori tracta l’espai públic de la ciutat” i es repeteix en altres punts del municipi: “Moltes vegades els veïns ni tan sols saben que són els propietaris del seu carrer”. Per això, el regidor ha proposat “un debat municipal per decidir què fer amb la gestió de les nombroses zones privades de titularitat pública de Sabadell”. Segons l’edil de la formació taronja,“l’administració no pot mirar cap a un altre costat davant la falta de neteja i manteniment dels nostres barris”.