El portaveu, José Luis Fernández, ha recordat que “s’està vulnerant la neutralitat de les institucions públiques per aparentar una majoria social”

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, José Luis Fernández, ha denunciat “la permissivitat i complicitat de l’equip de govern municipal en la pegada indiscriminada de cartells per fer propaganda de l’1-O”. L’acció, que va coincidir amb un acte a la plaça del Doctor Robert, va deixar diumenge passat bona part del centre de la ciutat i l’edifici consistorial empaperat de publicitat “d’un acte suspès pels tribunals i declarat il·legal”, ha recordat el regidor.

Fernández ha insistit que “l’Ajuntament és un edifici de tots els sabadellencs”, per la qual cosa considera “inadmissible” que es toleri “la vulneració de la neutralitat que han de tenir les institucions públiques per convertir-ho en un plafó independentista”.

José Luis Fernández ha qualificat de “escandalós” que el govern municipal “supediti la neteja de l’espai públic als seus interessos polítics”. L’edil de la formació taronja ha recordat que els serveis de neteja de la ciutat destinats a la zona “sempre mantenen la plaça de l’Ajuntament lliure de propaganda partidista”. No obstant això, en aquesta ocasió “el quatripartit està deixant els cartells per tota Sabadell per aparentar una majoria social”, ha conclòs el regidor de Cs.