El portaveu, José Luis Fernández, afirma que els agents “van fer ús de la seva llibertat d’expressió i van mantenir la neutralitat política”
 
El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, José Luis Fernández, ha defensat als agents de la Policia Municipal expedientats per posar amb la bandera d’Espanya mentre sonava l’himne nacional, només unes hores després de la manifestació unitària convocada el diumenge a Barcelona. El regidor de Cs ha qualificat la situació de “natural i apolítica”. Segons l’edil, “tan sol van fer un video amb una bandera que és la de tots, inclosos els sabadellencs”, i per tant, “és un fet neutral”.
 
José Luis Fernández s’ha mostrat “sorprès” que “un govern que no compleix amb la legalitat ni amb el que ha dictaminat la justícia”, ara “obre expedient a uns treballadors per fer ús de la seva llibertat d’expressió”. En opinió del portaveu municipal de Cs, “ningú hauria de sentir-se ofès ni hauria d’haver-hi represàlies de cap tipus” perquè, simplement, són “unes persones demostrant lliurement el que senten”.
 
Finalment, el representant de Cs ha recordat que el quatripartit “ha consentit en les últimes setmanes altres expressions que si són de caràcter polític en espai públic i en horari laboral”sense prendre cap mesura sobre aquest tema. D’altra banda, ha insistit que es dóna l’agreujant que el govern municipal “es dedica a esquivar ordres de la fiscalia i a obstaculitzar a les forces de seguretat que compleixen manaments judicials” i, a més, “ho fa amb finalitats polítiques”.