• El portaveu de la nova junta directiva afirma que “Cs està liderant l’oposició municipal” i anuncia que es fixa com a objectiu ser “l’alternativa de govern en 2019”

El nou coordinador de l’Agrupació de Ciutadans (Cs) a Sabadell, Sergio Salcedo, ha assegurat avui que “des del Grup Municipal s’està liderant l’oposició a la nostra ciutat”, en la roda de premsa en la qual ha estat presentat pel diputat i anterior coordinador, Joan García. Salcedo ha afegit que el seu objectiu com a portaveu de la nova Junta Directiva de Cs és seguir treballant perquè la formació taronja sigui“l’alternativa de govern en 2019”. Per la seva banda, García ha coincidit amb Salcedo que el partit té “bones expectatives per al canvi”, tant a Sabadell com en altres municipis de Catalunya.

El nou coordinador ha insistit que l’Agrupació ha de “continuar sent el principal òrgan de participació dels afiliats i simpatitzants”, que són “els qui acabaran decidint cap a on ens hem de dirigir”. A més, ha afirmat que seguirà “trepitjant el carrer amb il·lusió i ganes per traslladar les principals preocupacions de la gent al Grup Municipal”. També ha aprofitat per agrair a Joan García “el magnífic treball” d’aquests anys, així com als tres regidors, especialment a José Luís Fernández que al costat de García va ser un dels fundadors de l’agrupació local que actualment “és una de les més fortes de Ciutadans”. Salcedo, de 29 anys i llicenciat en Ciències Polítiques i Gestió Pública, està vinculat al partit des de 2010.

Per la seva banda, Joan García ha explicat que seguirà “molt vinculat a la ciutat” com a secretari autonòmic de grups institucionals i nou coordinador de tots els grups municipals de les poblacions de Catalunya on Cs té representació. García s’ha mostrat “content” d’haver aconseguit objectius importants com entrar en el consistori i ha afegit que Salcedo farà un bon treball per afrontar “els nous objectius encara més importants”.

Finalment, el portaveu del Grup Municipal, Adrián Hernández, ha comentat que probablement “Juli Fernández continuarà sent alcalde” fins al final de legislatura, responent a les preguntes dels periodistes sobre el relleu en l’alcaldia de Sabadell pactat pel quatripartit. Segons Hernández, “és un govern de quatre grups municipals, però en realitat són set partits que no respecten ni els seus propis acords”. El regidor ho ha qualificat com “el govern del caos i de les promeses incomplides” i ha apuntat que “està més preocupat d’imposar la seva ideologia que de resoldre els problemes que tenen els ciutadans de Sabadell”. Per això, “es pot definir de transició fins a l’alternativa que volem encapçalar nosaltres en 2019”, ha conclòs.