● El portaveu, Adrián Hernández, recorda que ciutats properes com Terrassa i Barcelona ja han engegat aquesta iniciativa

Sabadell, dimecres 19 d’abril del 2017. El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha sol·licitat que “el telèfon 010 d’atenció ciutadana torni a ser gratuït a la nostra ciutat”. Aquesta iniciativa estalviaria als ciutadans pagar el cost d’una trucada local segons la tarifa de la seva operadora quan necessiten consultes del servei municipal d’informació i gestió ciutadana. El regidor ha recordat que en uns altres temps aquesta manera d’assistència, creada fa 30 anys, era gratis i que “altres ciutats com Terrassa fa uns mesos i Barcelona aquest mateix abril han recuperat la gratuïtat”.

Adrián Hernández ha afirmat que confia que l’equip de govern d’esquerres seguirà els passos d’aquests municipis i estudiarà la petició de Ciutadans. A Sabadell es realitzen unes 300 trucades diàries al 010 i el consistori rep una part dels ingressos per aquest servei.