● Adrián Hernández critica que “tres vehicles seran insuficients per a les necessitats dels tres municipis”

Sabadell, dilluns 4 de juliol del 2016. El Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a Sabadell ha alertat que la unificació de les grues municipals de Sabadell, Barberà del Vallès i Castellar del Vallès “empitjorarà el servei, perquè els tres vehicles previstos seran insuficients per a les necessitats dels tres municipis en les hores de major demanda”, ha advertit Adrián Hernández, portaveu municipal de C’s. “No sé com serà possible cobrir les necessitats d’un territori de 91 km2, amb tres municipis, cinc nuclis de població i més de 250.000 habitants amb una flota tan reduïda, s’ha preguntat l’edil.

El portaveu de la formació taronja a Sabadell ha indicat que la mesura solament pretén “justificar així que la municipalització del servei és un èxit de cara a la galeria”. Per a Hernández, en realitat, l’objectiu del quatripartit de Sabadell és “vendre que la municipalización de la grua ha estalviat diners a la ciutat” i per aconseguir-ho s’han elaborat “unes previsions de demanda a la baixa, que acabaran repercutint en la qualitat del servei”, ha afegit. El Grup Municipal de C’s comparteix que “la grua no ha de tenir un afany recaptatori i que s’ha de rebaixar el preu abusiu”, però ha aclarit que “no s’ha de perjudicar al ciutadà que reclami l’actuació de la grua municipal per raons econòmiques”, segons Adrián Hernández.

El portaveu municipal ha recordat que Ciutadans “ha defensat històricament les mesures de millora dels serveis públics”, però en aquest cas, ha puntualitzat, “les previsions de l’equip de govern per a aquest conveni ja apunten al fet que la municipalització repercutirà negativament en la qualitat del servei”. No obstant això, Hernandez comparteix que l’acord de col·laboració entre els tres municipis “és una solució beneficiosa, sobretot per a Barberà del Vallès i Castellar del Vallès que disposaran de grua en tota la franja horària”.

Grua blog