● La diputada sabadellenca de Ciutadans (C’s) tanca la campanya electoral a Sabadell confiant a aconseguir “el 1% més de vots que ens permetria aconseguir 10 diputats més al Congrés”.

Sabadell, dijous 23 de juny del 2016. “Solament ens fa falta una empenteta perquè evitem que el populisme i la vella política governin Espanya”, ha afirmat Laura Vílchez, diputada sabadellense en el Parlament de Ciutadans (C’s). Vílchez ha tancat així la campanya de C’s a les Eleccions Generals a la ciutat des de la carpa instal·lada en el Mercat ambulant de Campoamor. La diputada ha recordat que “esperem aquesta última empenteta” per “aconseguir el 1% més de vots”. Aquest percentatge, segons les enquestes i el termòmetre electoral, “ens permetria aconseguir 10 diputats més al Congrés”, ha assegurat la parlamentària.

La formació taronja confia que, després dels comicis del diumenge, “es consolidi un nou centre a Espanya amb una major presència de Ciutadans”, ha explicat Vílchez. La diputada de Sabadell ha lamentat que “el PP sumi un nou cas de males pràctiques i corrupció política”, en relació als enregistraments del ministre Jorge Fernández Díaz amb el cap de l’Oficina Antifraude catalana. En la seva opinió, “es constata una vegada més la forma d’actuar de la vella política”. Precisament aquest escàndol ha obligat a Inés Arrimadas a suspendre els seus actes de campanya per assistir en el Parlament a la comissió de Afers Institucionals.

D’altra banda, Vílchez ha aprofitat l’oportunitat per transmetre “les nostres condolences en nom del Grup Parlamentari i del Grup Municipal de Ciutadans”, a la família del nen de Mataró que va morir ahir víctima del enterovirus. La diputada sabadellense ha desitjat que “una cosa tan trista no es torni a repetir”.

LauraRDP