● Joan García promet que C’s treballarà “per portar a un català a canviar Espanya” en l’inici de campanya electoral realitzat en la plaça de Catalunya

Sabadell, divendres 10 de juny del 2016. El diputat de Ciutadans (C’s) en el Parlament i coordinador de l’agrupació de Sabadell, Joan Garcia, ha assegurat que “si els ciutadans volen un nou govern a Espanya que permeti un canvi a millor” haurien de votar a aquells partits “disposats a aconseguir acords” com C’S. La formació taronja va donar ahir el tret de sortida a la campanya electoral a Sabadell amb la tradicional foto, en aquesta ocasió a la plaça de Catalunya. García ha recordat que des de Ciutadans “no volíem noves eleccions”, ja que “la gent reclamava als polítics que sabéssim arribar a un acord”. En opinió del diputat sabadellenc, “hem fracassat perquè solament dos partits hem intentat apropar postures”, ha assegurat. 

Joan Garcia ha lamentat la repetició dels comicis, però ha apostat per aprofitar la situació “per fer pedagogia”. Ciutadans treballarà en aquestes noves Eleccions Generals per “portar a un català a canviar Espanya” i explicarà a la gent que la constitució d’un nou govern passa per escollir “les candidatures disposades a negociar i a entendre’s”. La millor opció serà votar “a aquells que volem parlar d’idees i de sumar, en comptes de discutir sobre cadires”. Finalment el diputat ha recordat que “hi ha dos partits que no van voler pactes i volien aquestes eleccions” i ha advertit que possiblement els resultats els passin factura.

26J