● La líder de C’s a Catalunya afirma, en el Dia Europeu de les PIMES, que “cal una reforma fiscal integral i reduir despeses eliminant estructures polítiques duplicades”

Barcelona, dijous 12 de maig del 2016. “Que no comptin amb Ciutadans si volen apujar els impostos a les classes mitjanes i treballadores”. Així ho ha afirmat la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, referint-se a les contradiccions al si del Govern de la Generalitat sobre la seva proposta d’augmentar l’IRPF a les classes mitjanes i altes. En declaracions als mitjans de comunicació després de reunir-se amb la delegació del Vallès Occidental de Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC), Inés Arrimadas, ha demanat als membres del Govern de la Generalitat que “primer es posin d’acord sobre quin és el seu model de fiscalitat, i després ho expliquin als ciutadans” .

Juntament amb els portaveus de C’s a la Comissió d’Empresa, Joan García, i Laura Vilchez, Arrimadas, ha explicat que des de Ciutadans s’aposta per un “sistema fiscal just, eficient i competitiu” i per aconseguir-lo cal “una reforma fiscal integral i reduir despeses eliminant estructures polítiques duplicades”.

Coincidint amb el Dia Europeu de les PIMES, la líder de C’s a Catalunya, ha apostat per “la llei de segona oportunitat” de manera que es pugui fer possible que “la gent que caigui es pugui tornar a aixecar”. En relació als autònoms, Arrimadas, ha proposat “canviar el sistema actual eliminant la quota fixa i que aquesta sigui variable en funció dels beneficis”.

Pimec