● Adrián Hernández s’alegra per les millores en el servei d’Urgències però crítica que el consistori “sigui el banc del Govern”

Sabadell, divendres 13 de maig de 2016. “Ciutadans s’alegra que per fi es prenguin mesures per millorar els greus problemes del servei d’Urgències del Taulí”, s’ha congratulat el portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a Sabadell, Adrián Hernández, arran de l’anunci de l’alcalde, Juli Fernàndez (ERC), que es prestaran 4,1 milions d’euros de les arques municipals per ampliar les instal·lacions de la Corporació Sanitària Parc Taulí.

La formació taronja ha insistit a destacar “la nostra preocupació per l’actual col·lapse de les urgències hospitalàries a Sabadell”, però ha manifestat la seva “inquietud per la falta d’informació de les garanties de devolució que donarà la Generalitat a la ciutat”. Hernández ha exigit que “si l’Ajuntament és el banc de la Generalitat, cosa que no ens sembla apropiada, volem conèixer com i quan es retornaran aquests diners a la ciutat, exactament igual que les entitats bancàries demanen a qualsevol persona quan sol·licita un crèdit”, ha conclòs el regidor.

Adri-Ramón