El coordinador de C’s a Sabadell convida a la formació republicana “a oblidar les seves obsessions separatistes i dedicar-se a treballar per i per a tota la ciutat”

Sabadell, diumenge 3 d’abril de 2016. El coordinador local de Ciutadans (C’s) a Sabadell i diputat en el Parlament, Joan García, ha respost avui a l’a les “desencertades i incomprensibles” declaracions del president d’ERC Sabadell, Pere Farrès, que ha acusat a C’s d’enganyar als sabadellencs per impulsar des del Parlament la construcció de la residència geriàtrica Sud i el CAP de Can Llong amb l’oposició de la formació republicana, que forma part de JxS. García ha carregat contra “el preocupant sectarisme d’ERC, que li impedeix congratular-se dels assoliments que s’aconsegueixen per a la ciutat, com el CAP de Can Llong, simplement perquè no són seus, perquè no se’ls poden apuntar”. “I no és la primera vegada que ho fan”, ha recalcat el diputat de C’s. 

Joan García ha volgut recordar a Farrès que “en els últims anys Ciutadans ha impulsat des del Parlament projectes per a Sabadell que depenen de la càmera catalana i que encara segueixen oberts perquè el pacte de govern entre CDC i ERC en la Generalitat no està permetent que prosperin”. 

“Estem davant un problema de prioritats”, ha destacat el parlamentari de Ciutadans. “Para ERC l’important és entrar en la AMI o posar una senyera gegant al Racó del Campanar mentre que per a uns altres l’important és el que de debò preocupa als ciutadans, i el que de debò necessiten els barris i per això treballa per aconseguir-ho”, ha subratllat García.

El coordinador de C’s s’ha preguntat “si l’alcalde Juli Fernández, com a militant d’ERC, també pensa que no és positiu per a la ciutat que el Parlament hagi aprovat les resolucions presentades per C’s i que tampoc ho és poder tenir un CAP en Can Llong i una residència pública al Sud”. Joan García ha convidat a ERC, i també a l’alcalde, “a oblidar les seves obsessions separatistes i dedicar-se a treballar per i per a tota la ciutat” i els ha estès la mà “per col·laborar a treure endavant altres projectes molt necessaris per a Sabadell, també des del Parlament”.

lr-_CHN2140-redes