Adrián Hernández alerta que “per no haver-se renovat el contracte de renting amb SEAT no hi haurà vehicles nous en servei fins a d’aquí a un any” 

Sabadell, dimecres 16 de març de 2016. El portaveu municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Sabadell ha atribuït avui a “la deixadesa del govern municipal que s’hagi reduït la flota de vehicles de la policia municipal, la qual cosa suposa que els agents no podran prestar els seus serveis de la forma més adequada”. El motiu de la falta de cotxes a la disposició del cos és que no s’ha renovat a temps el contracte de renting amb la companyia SEAT, en el que Hernández ha qualificat com “una nova malaptesa de l’equip de govern, perquè és una cosa que es podria haver previst i evitat”.

A causa de la falta de cotxes nous, la policia municipal està utilitzant una flotilla de vehicles vells “que no és la més idònia per donar cobertura a una ciutat com Sabadell”, ha criticat el portaveu de C’s. I ha afegit: “I el més greu és que és molt probable que la policia no disposarà de cotxes nous fins a principis de 2017, per molt que l’alcalde sostingui que el problema es podrà resoldre en quatre mesos, que també ens sembla molt temps”.

La manca de vehicles en plenes condicions de servei “no fa sinó agreujar els problemes de la policia municipal, que des que l’1 de març va finalitzar la privatització de la grua, hi ha menys agents al carrer doncs han d’assumit part d’aquest servei”, ha denunciat Hernández. A més, el portaveu de la formació taronja ha aprofitat per denunciar que la remunicipalización de la grua “ha incomplit la moció aprovada pel ple del passat mes de juliol (on es va pactar que els processos de municipalització deurien preservar els llocs de treball que realitzaven les persones en les empreses externalitzades) perquè 11 treballadors s’han quedat sense ocupació”.

PM