El grup municipal ha preguntat a l’equip de govern “pel grau d’alergenicitat” de l’arbrat amb el qual s’estan substituint als danyats per la ventada

Sabadell, dimarts 8 de març de 2016.El Grup Municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Sabadell ha proposat que en els properes plantacions d’arbres de la ciutat, “s’utilitzin espècies el pol·len de les quals i característiques no provoquin al·lèrgies als veïns”, ha explicat el portaveu municipal de C’s a Sabadell, Adrián Hernández. El regidor ha precisat que la utilització d’aquest tipus d’espècies menys problemàtiques s’apliqui “tant quan se substitueixin exemplars danyats i quan es repobli com en vials o espais de nova creació”.

En aquesta línia, el Grup Municipal de C’s ha sol·licitat al govern “que el tipus d’espècies d’arbres que amb les quals s’estan substituint als afectats pel vendaval del 9 de desembre de 2014, siguin d’un grau d’alergenicitat baix”, ha indicat Hernández. “Volem evitar futurs problemes d’al·lèrgies derivades del pol·len, ara que encara som a temps de fer-ho, i la substitució d’aquests àrbres danyats és un bon moment per aplicar polítiques d’aquest tipus“, ha conclòs el portaveu municipal de C’s.

Platanero