● El grup municipal de Ciutadans a Sabadell i els diputats Joan García i Laura Vílchez s’han reunit amb els pares del col·legi Virulet i de l’institut situats en barracons

Sabadell, dilluns 22 de febrer de 2016. El grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Sabadell al complet (els regidors Adrián Hernández i José Luis Fernández i el futur edil Ramón García), acompanyats pels dos diputats sabadellencs de C’s en el Parlament de Catalunya, Joan García i Laura Vílchez, s’han reunit amb membres de l’AMPA del col·legi Virulet i amb la comissió de l’Institut de Can Llong i han visitat els barracons en els quals s’imparteixen les classes dels dos centres. En finalitzar la reunió, i després de conèixer in situ la problemàtica de tots dos centres, el portaveu municipal de Ciutadans, Adrián Hernández, ha qualificat de “insostenible” l’actual situació dels dos equipaments educatius.

Hernández ha lamentat que el panorama encara pot empitjorar més doncs “l’espai lliure es reduirà quan s’instal·lin els nous barracons addicionals previstos perquè puguin tenir cabuda les noves línies que han d’incorporar-se”. El portaveu municipal de C’s s’ha mostrat taxativa:“Cal posar fi a aquesta provisionalitat de forma prioritària i urgent”.

Regidors i diputats han pogut comprovar de primera mà les deficiències com “les reduïdes dimensions del menjador del Virulet, que també s’utilitza com a aula d’anglès, o que l’espai d’educació física també és la sala d’actes i activitats teatrals de l’escola”, ha destacat Hernández. A més “l’AMPA ha hagut de sufragar de la seva pròpia butxaca diverses millores en l’equipament” ha denunciat l’edil de C’s. De l’Institut Can Llong destaquen entre altres manques “que les classes d’educació física, tecnologia i laboratori realitzen en l’Institut Arrahona, al que els alumnes es desplacen caminant, o les reduïdes dimensions del passadís d’accés i del pati”, ha assenyalat Hernández.

InstitutCanLlongEscolaVirolet