● El portaveu municipal Adrián Hernández subratlla que “quan governaven dos partits tenien un objectiu comú, però ara amb quatre cadascun tira cap a un costat per guanyar rellevància”

Sabadell, divendres 12 de febrer de 2016. Han passat vuit mesos des que va prendre les regnes de Sabadell l’alcalde “del canvi” i quatre des que es va formar el cuatripartit “i tot està igual que al principi, amb un govern que eludeix les seves responsabilitats i no pren decisions”, ha criticat el portaveu municipal de Ciutadans (C’s) a la ciutat, Adrián Hernández. El portaveu de C’s ha indicat que l’origen de la paràlisi està en  “l’excés” de formacions que copen el govern municipal: “Quan governaven dos partits tenien un objectiu comú però ara amb quatre, cadascun tira per a un costat per guanyar rellevància”, ha declarat.

Hernández ha assenyalat que el cuatripartit es basa en la negació de l’anterior govern del PSC “però en la pràctica està aplicant les mateixes polítiques que Manuel Busts i Juan Carlos Sánchez. Li falta valentia”. “Per no tenir, la ciutat no té ni pressupost municipal per aquest any” ha lamentat l’edil de la formació taronja. Però hi ha més exemples: “El triumvirat en la Policia Municipal, l’incompliment del compromís de canviar la Festa Major o la signatura de contractes provisionals per als serveis quan es va prometre la municipalizació dels mateixos, entre altres”, ha incidit Adrián Hernández.

El regidor de Ciutadans ha indicat que “molts components de la societat civil de Sabadell també porten setmanes criticant la passivitat del consistori davant les peticions que els plantegen”. Hernández ha advertit que “si un govern no sap on va, el normal és que es perdi i que la ciutat pagui un elevat preu per aquesta inacció”.

NouGovernAyto