El portaveu municipal, Adrián Hernández, assenyala com a “prioritari que s’actuï en els quals estan propers a les parades d’autobús” 

Sabadell, dilluns 8 de febrer de 2016. El grup municipal de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament de Sabadell ha sol·licitat avui a la junta de govern local que compacti els escocells dels arbres de la ciutat “per motius de seguretat”. El portaveu de C’s, Adrián Hernández, ha explicat que després de retirar-se la goma que protegia els escocells amb la vorera “han quedat a diferent nivell la vorera i la base dels arbres, la qual cosa pot suposar un problema de mobilitat per a persones discapacitades o que porten un carret de bebè, per exemple”.

La proposta de C’s suggereix “que es compactin tots els pisos dels arbres de la ciutat en els quals s’ha retirat la goma de protecció, i que de forma prioritària s’actuï en els quals estan propers a les parades d’autobusos perquè afavoreixen les ensopegades”. Un possible remei a aquest problema és el que s’utilitzat en els escocells del carrer d’Alfons XIII, i que consisteix en una protecció provisional de fusta. “Aquesta solució és la idònia per al conjunt de la ciutat, però mentre no s’aplica un ferm definitiu caldria recol·locar al menys l’anterior protecció de goma”, ha destacat Hernández.

IMG_20160209_133836