Dos sabadellencs a la llista electoral de Ciutadans al Parlament de Catalunya per la demarcació de Barcelona

● Joan García, portaveu del grup municipal de C’s, i Laura Vílchez (número 4 a les eleccions municipals) ocupan els llocs 11 i 16, respectivament.

Sabadell, dimecres 26 d’agost de 2015.  Els sabadellencs Joan García i Laura Vílchez formaran part de la llista electoral de Ciutadans al Parlament de Catalunya, tal com avui publica el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), tot i que les llistes no seran proclamades oficialment fins al proper 31 d’agost. Joan García, actual portaveu del Grup Municipal de C’s a Sabadell, ocuparà el número 11 a la llista per la demarcació de Barcelona, mentre que Laura Vílchez (que va ser la número 4 de Ciutadans a les eleccions municipals del passat 24 de maig) n’ocuparà el lloc 16. Si es compleixen els resultats que pronostiquen diferents enquestes fetes públiques darrerament, és molt probable que tots dos candidats acabin essent investits com a diputats autonòmics.
Joan García, nascut a Sabadell l’any 1975, és llicenciat en Geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i màster en sistemes d’informació geogràfica. Actualment treballa a una empresa de telecomunicacions i alhora és portaveu municipal de C’s a Sabadell i coordinador de l’assemblea local. Està vinculat a Ciutadans des de 2006 i actualment és membre del Consell General del partit.
Laura Vílchez, nascuda a Sabadell el 1979, milita a Ciutadans des de l’any 2010 i és diplomada en Ciències empresarials i Màrqueting. Actualment és la responsable de comunicació 2.0 de C’s del Vallés Occidental i treballa com a cap d’administració a l’empresa privada.
En fer-se pública la seva presència a les llistes al Parlament, Joan García ha assenyalat que “és un privilegi poder treballar a un projecte que pretén construir una nova Catalunya per a tots, allunyada del règim nacionalista que des de l’any 1980 està promovent la confrontació que ara patim”.

Per la seva banda, Laura Vílchez ha declarat que no s’esperava la seva inclusió a la llista al Parlament però que per ella suposa “un honor i una gran responsabilitat”. Malgrat que sempre ha destacat pel seu treball a les bases del partit i no aspirava a ser parlamentària “m’il•lusiona participar en un projecte que vol aconseguir que s’imposi el sentit comú a la societat catalana i, alhora, poder continuar defensant i treballant per Sabadell”.
Tant Vílchez com García consideren que el fet que dos candidats sabadellencs de C’s tinguin opcions de convertir-se en diputats al Parlament és una bona notícia per a la Sabadell doncs “la ciutat es podria beneficiar de la nostra feina”.

Laura (2)Joan