C’s culpa al PSC d’haver impulsat el document amb l’aprovació de la moció a favor del dret a decidir el passat Juliol. La seva desorientació la pagant tots els ciutadans de Sabadell.

    Acabat davant la presentació del pacte local pel dret a decidir aquest dijous a la nostra ciutat, des de C’s volem denunciar que tot i l’intent de fer creure a l’opinió pública que tenen un suport majoritari de les entitats de Sabadell, i novament redibuixar a voluntat un suport a les tesis separatistes de l’ANC per part dels nostres conciutadans, indiquem que només 600 sabadellencs han signat un document que ha nascut de la desorientada acció del PSC al capdavant el govern municipal. I encara més, ens preguntem quin tipus de credibilitat té que hi hagin apuntades 110 entitats i en canvi només 600 adhesions individuals, qui les composen? Recordem que la població de Sabadell és de més de 200.000 habitants

   Fem còmplice al PSC de que Sabadell no tingui una resposta institucional clara a aquest desafiament de les subvencionades associacions independentistes que acostumen a parlar en nom de la societat civil catalana. Ells van aprovar la moció que ha donat origen a aquest document que curiosament la seva secció local, per un altre costat, no ha volgut signar ara.

   Un cop més el lamentable paper del PSC i la seva por a voler representar el que la majoria dels seus votants voldrien respondre a aquest segrests de la identitat individual i lliure dels sabadellencs, ens confirma que hi ha un motiu més perquè arribin canvis a la nostra ciutat i perquè C’s hagi d’ oferir com única via de regeneració, no nacionalista i progressista viable a dia d’avui a la nostra ciutat.