La formació liberal considera imprescindible que s’aprovi ja de manera definitiva el pla d’ordenació dels usos recreatiu, religiós i d’habitatge d’ús turístic.

El regidor de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, Jose Luis Fernandez, ha demanat “que hi hagi ja un model clar per a les activitats recreatives a Sabadell” i ha recordat que “fa ja 11 mesos que es va aprovar el pla i encara no estan resoltes les al·legacions que s’han presentat a aquest”.

El regidor liberal ha recordat que “la presentació del pla destinat a regular els usos permesos i que pogués haver-hi oci nocturn en aquesta ciutat ja va venir en el segon any de mandat i transcorreguts tres anys encara no és una regulació ferma”, per aquest motiu, ha declarat Fernández, “sembla que no creguin en el propi model que ells mateixos han portat al ple i van aprovar”.

Fernández ha afirmat que “sense una regulació definitiva dels usos ningú es plantejarà fer cap mena d’inversió i això ens fa perdre oportunitats”.