El partit liberal ha demanat la inclusió de la policia de Sabadell a aquest sistema del Ministeri d’Interior pels avantatges que aquesta eina pot aportar a la ciutat.

El portaveu de Ciutadans a l’ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha anunciat que demanarà la inclusió de la Policia Municipal de Sabadell al sistema VioGé“per continuar treballant contra la violència de gènere amb totes les eines que tenim al nostre abast”.

El partit liberal ha explicat que aquest sistema comporta avantatges gràcies a la col·laboració entre diferents institucions i que integra tota la informació d’interès per la lluita contra aquesta xacra social. Hernández ha afirmat que és una eina molt útil perquè integra totes les policies de l’estat i les autonòmiques i locals que s’adhereixen” i que “estableix una xarxa de seguiment i protecció de manera ràpida i efectiva de les dones i fills en qualsevol part del territori nacional”.

El portaveu taronja ha explicat que “ara és l’hora d’incorporar la Policia Municipal de Sabadell a aquest sistema” perquè “fins ara la Generalitat no havia signat el conveni amb el Ministeri d’Interior i que això era un pas indispensable per poder adherir-se a aquesta eina”. Hernández ha conclòs anunciant que Ciutadans portarà el tema a debat en forma de moció a la propera Junta de Portaveus de Sabadell.