El partit taronja presentarà una moció a Junta de Portaveus amb l’objectiu de demanar als organitzadors de la Volta y de la Vuelta que considerin a Sabadell com a possible municipi per acollir aquest esdeveniment

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans a Sabadell, Adrián Hernández, ha informat que demanaran en la propera Junta de Portaveus “que el govern sol·liciti considerar la ciutat de Sabadell com a possible municipi per acollir la sortida o arribada d’una etapa de la Volta a Catalunya i Vuelta a España . Segons Hernández, “la nostra ciutat compta amb una llarga tradició ciclista” i a més, remarca el portaveu, “tenim una entitat com la Unió Ciclista Sabadell que a l’any 2022 celebrarà el seu centenari i que ja ha demanat públicament que la nostra ciutat es mereix apostar per aquest esdeveniment”.

Per a Hernández, “Sabadell ja ha demostrat més d’una vegada que està preparada per acollir activitats esportives de primer ordre” i en el cas concret del ciclisme, continua el portaveu, “ja fa molts anys que no acollim l’arribada o sortida d’una etapa d’aquestes Voltes i estem perdent una oportunitat més de promoció turística, hotelera, comercial i imatge per la ciutat”

Per últim, Hernández ha recordat l’orgull de tenir un ciclista professional sabadellenc com David de la Cruz que actualment està fent una magnífica Vuelta Ciclista a España i que , en paraules del portaveu taronja “acollir aquest esdeveniment en la seva ciutat seria un magnífic homenatge a la seva trajectòria i a les seves aspiracions en el futur”.