El regidor José Luís Fernández, recorda que des de 2018 Ciutadans Sabadell sempre ha apostat perquè un cop soterrades les vies dels ferrocarrils “l’oportunitat per recosir el sector a la resta de la ciutat passa per connectar al trànsit rodat en un sistema de plataforma única per a veïns, els carrers de Júpiter amb Cèsar Torras i els dos trams del Carrer de Caresmar” tal com l’entitat veïnal està negociant amb l’Ajuntament de Sabadell per a la urbanització definitiva de l’espai creat amb el soterrament.

La formació taronja recorda que el Sector Planetes, ha patit un històric aïllament físic el qual “podem resoldre fàcilment amb diàleg, i garantint la presència de veïns de la zona en el moment de la presa de decisions pel que fa als espais del sector”.

En aquest sentit, Ciutadans Sabadell lamenta la manca de disposició al diàleg i la col·laboració entre entitats veïnals i plataformes ciutadanes de la zona amb el “Moviment Veïnal Sector Planetes”. Recentment quatre entitats havien d’acordar l’elecció d’un representat conjunt per formar part del jurat que escollirà el projecte a executar un cop conclogui el concurs de d’urbanització de l’espai generat amb el soterrament de les vies dels ferrocarrils entre els barris de Gràcia i Can Feu, pero finalment el representant ha estat escollit sense comptar amb l’opinió dels veïns del Sector Planetes.