● La formació taronja va denunciar l’ajuntament davant la Junta Electoral de Sabadell i ara, aquesta, ha obligat a retirar-la.

 Ciutadans (Cs) celebra que la Junta Electoral de Sabadell hagi donat la raó i obligui a l’ajuntament de Marta Farrés a treure de la façana de l’edifici consistorial la simbologia partidista. El portaveu de Ciutadans a l’ajuntament, Adrián Hernández, ha assenyalat que “la resolució obliga a l’Ajuntament a garantir la neutralitat de tots els espais públics, especialment en període electoral”.

El portaveu ja va exigir al Ple de gener la retirada d’aquesta simbologia partidista i davant la inacció de l’Alcadessa Farrés la formació liberal va denunciar-ho davant la Junta Electoral de Sabadell, que ha conclòs que l’Ajuntament ha de retirar “de manera immediata” els símbols separatistes.

El portaveu ha criticat que els partits separatistes utilitzin les institucions “com a tauló de propaganda política al servei de la seva causa amb el consentiment del PSC i Podem”.