Cs recorda que tant el tripartit del PSC com els governs independentistes han incomplit el compromís de la construcció de la primera residència pública de la ciutat.

. El diputat i candidat sabadellenc a la Generalitat de Catalunya, Joan García, ha anunciat avui l’aposta de Ciutadans de construir la residència del sud de la ciutat. El candidat ha afirmat que “és una residència reclamada i necessitada des de fa més d’una dècada” i que Ciutadans aposta per una nova residència que “es creï des de l’experiència del COVID19 amb un model tant arquitectònic com d’atenció que no repeteixi les deficiències viscudes en aquesta pandèmia”.

El candidat ha considerat “inadmissible” que gent que ho necessita “no pugui anar a una residència per raons econòmiques” i ha avançat que augmentaran “la partida i la inversió per a reduir llistes d’espera tant en residències com en dependència”.

Joan García ha defensat el model de Ciutadans que posa “a les persones en el centre prioritzant educació, salut i dependència” en contraposició “al malbaratament separatista que gasta els diners en xiringuitos polítics com a ambaixades i la NASA catalana”. García ha conclòs reclamant “concentrar el vot constitucionalista perquè el PSC no pugui pactar amb ERC”.