·Els afiliats de la formació taronja han tornat a confiar en Salcedo perquè lideri l’Agrupació Local de Cs.

Durant aquest mes de desembre Sergio Salcedo ha estat reelegit com a coordinador de l’Agrupació Local de Ciutadans a Sabadell. Salcedo ha afirmat que “és un autèntic orgull veure com els nostres afiliats continuen confiant en mi per a continuar liderant el nostre partit a la ciutat” i ha recordat que en Ciutadans “sempre seran els afiliats els que decideixin el rumb a seguir”.

Sergio Salcedo ha assegurat que “Ciutadans és el principal punt d’unió que aglutina al constitucionalisme enfront del nacionalisme i populisme a Sabadell” i que això és “gràcies a la gran feina dels nostres regidors a l’ajuntament i a la coordinació amb l’agrupació”. El coordinador del partit taronja ha afirmat que “el nostre objectiu continuarà sent treballar a peu de carrer perquè els ciutadans i ciutadanes de Sabadell se sentin orgullosos de la seva ciutat”

Salcedo també ha volgut destacar que l’agrupació de Ciutadans Sabadell continuarà sent “un punt de trobada i d’intercanvi d’idees i propostes per a tots els afiliats, simpatitzants i ciutadans de Sabadell”.