El portaveu, José Luis Fernández, critica que “s’incompleix la transparència i el dret a la informació” perquè ni tan sols s’ha publicat l’estat d’execució del pla del 2017

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, José Luis Fernández, ha criticat que l’equip de govern “encara no ha presentat el Pla d’Actuació Municipal (PAM) de 2018 malgrat que gairebé ha acabat el primer trimestre de l’any”. El regidor ha afirmat que el quatripartit “incompleix la transparència i el dret a la informació dels ciutadans” i ha anunciat que en el proper ple es reclamarà “la publicació immediata” del document, que inclou el programa d’actuacions concretes previstes per a l’exercici anual que es deriven del Pla de Mandat 2016-2019. A més, Cs sol·licitarà“l’estat d’execució del PAM 2017 que havia d’haver-se donat a conèixer a final d’any”.

José Luis Fernández ha assegurat que “el govern predica una transparència que després no dóna”. En aquest sentit, l’edil ha advertit que “quan un pla es presenta amb mesos de demora, com ja va ocórrer en 2017, el resultat es desvirtua: no és una guia d’objectius a complir sinó en un repàs del que ja s’està fent”. D’aquesta forma, “és molt fàcil fer constar els projectes que ja estan en marxa”, ha indicat el portaveu.

Fernández ha conclòs que “el quatripartit segueix improvisant en la gestió, incapaç de planificar actuacions”. La moció que presentarà Cs pretén, segons el portaveu, que “el govern rendeixi comptes als sabadellencs perquè puguin avaluar el grau de compliment de les actuacions dels seus dirigents en el consistori”, ha conclòs.