El portaveu, José Luis Fernández, assegura que l’aportació municipal de 77.400 € converteix el Sabadell Informatiu en “una publicació propagandística” 
 El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, José Luis Fernández, ha qualificat de “malbaratament de recursos” el patrocini de 77.400 euros de les arques del consistori per al nou butlletí quinzenal Sabadell Informatiu, que edita Ràdio Sabadell. L’aportació econòmica, aprovada en l’últim ple, implica segons el regidor que el quatripartit “ha decidit subvencionar de forma encoberta una publicació que servirà per fer propaganda pròpia”. El representant de Cs ha afirmat que la formació taronja defensa que “la publicitat institucional ha de repartir-se amb criteris objectius” perquè “arribi a tots els ciutadans i contribueixi a l’existència de premsa lliure i independent”.
José Luis Fernández ha advertit que aquesta subvenció “servirà per aprofitar políticament el buit que deixarà el Diari de Sabadell en la premsa en paper de la ciutat quan tanqui definitivament el proper dia 29”. En aquest sentit, l’edil s’ha mostrat sorprès que “l’equip de govern pràcticament no ha invertit en publicitat en aquest mitjà en els últims anys”, a pesar que“arriba a tota la població i compleix una funció important d’informació de proximitat com les obres, talls de trànsit o esdeveniments culturals”. De la mateixa forma, el portaveu de Cs ha apostat per “prioritzar la publicitat en altres mitjans de comunicació existents i independents de la ciutat”.