El portaveu, José Luis Fernández, i el regidor, Adrián Hernández, han mostrat el seu “total suport” a la plantilla i recorden que “la ciutat perdria un referent” històric

El regidor del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha lamentat la notícia que el Diari de Sabadell, una capçalera històrica de premsa escrita a la ciutat, tancarà definitivament el proper Dijous Sant. L’edil ha mostrat el seu “total suport” als 18 treballadors de la plantilla i ha desitjat que “el mitjà pugui tenir continuïtat amb nous inversors que apostin per mantenir un referent local des de fa més de 40 anys”. Per la seva banda, el portaveu municipal de Cs, José Luis Fernández, ha animat a l’equip de govern a “col·laborar, en la mesura del possible, en la cerca de nous interessats a conservar la capçalera i els llocs de treball“.

José Luis Fernández ha recordat que “Sabadell és una ciutat important i amb capacitat per comptar amb una publicació d’aquestes característiques”. En aquest sentit, Adrián Hernández ha apostat per “la col·laboració de tots per buscar solucions que aconsegueixin evitar que desaparegui definitivament”. El Diari de Sabadell es va fundar en 1977, encara que era hereu de publicacions anteriors amb dècades d’història en el municipi vallesà.