El regidor, Adrián Hernández, afirma que “la falta de voluntat política manté paralitzat un dels projectes de ciutat més reivindicats i importants”

El regidor del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha criticat “la incapacitat de gestió de l’equip de govern per avançar en el projecte del Parc del Nord”. L’edil ha assegurat que “la falta de voluntat política” manté paralitzat “un dels projectes de ciutat més reivindicats i importants”, ja que els veïns reclamen aquest espai des de fa 15 anys. La Comissió del Parc del Nord ha denunciat el reiterat incompliment dels compromisos per dissenyar el projecte del parc urbà, que es convertirà en el segon més gran del municipi després del Parc Catalunya.

Adrián Hernández ha afirmat que “acabarà aquest mandat sense progressar en el pla, tot i que havien tant disponibilitat pressupostària com idees suficients per dissenyar un projecte”. El regidor de la formació taronja ha explicat que “retirades les terres contaminades i finalitzades les obres de Ferrocarrils de la Generalitat, era el moment de començar a fer realitat el parc”. No obstant això, l’anterior concurs d’idees convocat abans de l’estiu “es va gestionar malament”, ha apuntat Hernández, per la qual cosa va quedar desert, i en aquests mesos “ni tan sols s’han redactat les bases del nou concurs”, ha recordat.

Finalment. Hernández ha insistit en la seva “preocupació” per les “constants mostres d’incapacitat de gestió de l’actual govern”, que ha qualificat de “alarmant en el cas de l’àrea de l’Espai Públic”. L’edil ha qualificat de “mandat perdut” aquesta legislatura, ja que el quatripartit sembla “incapaç de treballar i solucionar els problemes dels ciutadans”.