El regidor, Ramón García, demana que es doni prioritat a la situació perquè es desenvolupen activitats il·legals que estan generant “problemes de convivència” i risc d’incendis

El regidor de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, Ramón García, ha reclamat a l’equip de govern en la comissió de Territori que “doni prioritat a ordenar els horts de Can Llong propers a la ronda Oest”. En aquest sentit, ha explicat que aquesta zona, originalment controlada i amb petites construccions agrícoles, ha anat degradant-se en els últims anys fins a convertir-se en un punt on s’amaga material procedent de robatoris i s’han creat tallers clandestins d’automòbils. I ha afegit que també s’organitzen festes amb un consum massiu d’alcohol i drogues que han derivat en algunes baralles, en les quals han hagut d’intervenir diferents cossos de seguretat.

Ramón García ha advertit que aquest tipus d’activitats il·legals i la gran acumulació de material inflamable incrementa “el risc d’incendis a l’estiu”, com va succeir el juny passat a la zona o l’incendi ocorregut aquest cap de setmana en un altre sector d’horts del municipi. L’edil de Cs ha recordat que el consistori “ha regularitzat ja altres zones d’horts similars a la ciutat en les quals no existien aquests problemes de convivència” amb els veïns del barri.