El portaveu municipal, José Luis Fernández, lamenta que es dediqui al manteniment del servei “la mateixa inversió que en els últims dos anys malgrat la millora de l’economia” i demana solucions

Sabadell, dimecres 12 de juliol del 2017. El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, José Luis Fernández, ha criticat a l’equip de govern municipal perquè “el 40% de les fonts de la ciutat no funcionen correctament en plena onada de calor, la qual cosa impedeix que els ciutadans puguin utilitzar-les per refrescar-se o beure aigua”. El regidor de Cs ha exigit al govern sabadellenc que, en el termini més breu possible, “dignifiqui i mantingui les fonts de Sabadell i posi en funcionament totes aquelles que continuen tancades”.

Fernández ha atribuït el problema a “la deixadesa” de l’Ajuntament de Sabadell pel que fa al manteniment del servei: “Es dedica la mateixa dotació que en els últims dos anys, tot i que ha millorat l’economia del consistori”, ha revelat. L’edil ha recalcat que “no té sentit que amb un superàvit de 34 milions d’euros en els comptes municipals, la inversió sigui la mateixa que en 2015, quan s’estava en plena crisi”.

El portaveu de la formació taronja ha destacat que el problema “afecta a pràcticament tots els barris de la ciutat”, perquè en tots els districtes és possible trobar “fonts que no funcionen des de fa molt temps i que, a més, presenten un estat de conservació pèssim”. Fernández ha recalcat que “és lògic que els sabadellencs sentin vergonya per la situació d’abandó de les fonts públiques, perquè és lamentable” i ha recomanat als membres del govern municipal que “deixin de barallar-se entre ells per les cadires i els càrrecs, i es posin a treballar per la ciutadania i per treure la ciutat endavant”.