Adrián Hernández ha atribuït la deixadesa de la instal·lació “a l’abandó general i a l’escàs manteniment de la via pública” per part de l’equip de govern

 El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha reclamat a l’equip de govern local que “es condicioni i es posi en marxa la font ornamental del parc de la Via Alexandra”, situada al costat del CEIP Andreu Castells. És una instal·lació de la que no surt aigua des de fa més d’un lustre i “s’ha convertit en un focus de males herbes i brutícia”. El regidor ha atribuït la deixadesa de la font “a l’abandó general i a l’escàs manteniment de la via pública que distingeix la política del quatripartit”.

Els sortidors, segons han constatat els veïns, no funcionen des de fa almenys cinc o sis anys. A més del valor estètic, la font “contribuiria a refrescar la zona a l’estiu, sobretot amb les altes temperatures d’aquests dies”, ha afegit Hernández. La instal·lació ocupa una àmplia superfície de terreny al costat de l’àrea d’aparcament de la Via Alexandra, un sector on predominen els paviments durs.