● El portaveu, Adrián Hernández, assegura que “solament així aconseguiran tenir credibilitat” en la suposada regeneració dels socialistes locals

Sabadell dijous 30 de març del 2017. El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha demanat al PSC local que “expliquin als sabadellencs com es van finançar les anteriors campanyes electorals”. El regidor ha afegit que “solament així aconseguiran tenir credibilitat” en aquesta “nova etapa de suposada regeneració socialista”. Hernández ha fet aquestes declaracions arran de que els Mossos d’Esquadra hagin acudit a la seu del PSC a Barcelona per reclamar tota la documentació comptable de la campanya a les Eleccions Municipals de 2011, les últimes a les quals es va presentar com a cap de llista l’ex alcalde Manuel Bustos, investigat en el cas Mercuri per presumpta malversació i tràfic d’influències entre altres irregularitats. 

Adrián Hernández ha reclamat al primer secretari del PSC a Sabadell, Pol Gibert, que “el nou PSC aclareixi com es van pagar actes electorals i si empreses concessionàries de Sabadell els van finançar”, tal com se sospita en el sumari.

Adri-Laura